п’ятниця , 29.03.2024

Родина загиблого заробітчанина шукає свідків трагедії

31 березня, в Чеській Республіці, за загадкових обставин загинув мешканець Калуша 1974 р.н.

Про це, в групі “Чехія UA | Дошка оголошень | Українці в Чехії”, написав син загиблого Віктор Величковський.

“Мій батько, Величковський Олег Іванович, зранку 31 березня 2019 року, приїхав в Чехію, в місто Табор на заробітки, по біометрії. В 18:30 того ж дня, його витягли з міського озера: з документами, грошима, але без трьох телефонів. Нам пояснили що він потонув за невідомих причин, хоча батько народжений в Криму, півжиття прожив на морі”, – йдеться у повідомленні.

Він звернувся до усіх можливих свідків трагедії відгукнутися, щоб встановити справжню причину загибелі батька:

“Нам не показали навіть записів із камер спостережень. Я сподіваюся, що хтось бачив мого батька в останні хвилини його життя і розкаже як це сталось. Бо для мене є великими загадками, чому тіло знайшли за 15 м від берега й воно не виглядало втопленим, чому не спали окуляри і кепка, чому немає жодного телефону. ЩО ВАЖЛИВО – ЦЕ РЕПОСТ! Якщо ви нічого не знаєте, можливо хтось його впізнає в людині яка проходила в той час 31.03.19 о 18:00-18:30. Я б дуже хотів знайти очевидців”, – написав Володимир.

Зі свого боку дружина загиблого Мар’яна Величковська, на своїй сторінці в соціальній мережі пише, що

 “В неділю приїхав до Чехії в 10 год, пішли на озеро в обід, щоб могорич хлопцям за приїзд виставити. Чомусь якась суперечка чи бійка сталася. Наслідок – Олега знайшли втопленого”, – розповідає жінка.

Якщо ви, або ваші знайомі володіють будь-якою інформацією, що могла б допомогти розібратися у обставинах загибелі Олега Величковського, звертайтеся до його рідних: Віктор Величковський – син, Mariana Velychkovska – дружина.

Джерело: “Галицький кореспондент”