четвер , 18.04.2024

Які швидкісні ворота на склад найкраще встановити у м. Львів, знають спеціалісти BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Спеціальні конструкції для індустріальних будівель (складів, промислових, авіаційних ангарів та таке інше) мають ряд відмінностей від звичайних гаражних воріт.

Promislovi sekcijni vorota

Вони дають можливість перекривати великі отвори. Для індустріальних будівель краще всього підійдуть складські промислові ворота – зручні та практичні швидкісні системи, здатні захистити приміщення та майно в ньому від різних чинників: незаконного проникнення, негативних погодних явищ.

У цій статті спеціалісти компанії «БРАМА-МАРКЕТ» розглядають якості та переваги анонсованих загороджувальних споруд.

ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ СКОРОТНОГО ТИПУ: ОПТИМАЛЬНІ ЛОГІСТИЧНІ РІШЕННЯ

Складські системи заїзду є кількох видів: секційні, зсувні, розпашні, підйомні, відкатні, а також рулонні, кожна з яких має свої тонкощі та нюанси.

До числа рулонних відносяться автоматичні швидкісні ворота – промислові конструкції з максимальною швидкістю відкривання/закривання. Вони дозволяють проїжджати транспортним засобам дуже легко й вільно. При цьому мікроклімат в приміщенні, навіть в найбільш холодні зими, майже не змінюється. А це найвищий показник комфорту для тих, хто буде мати справу з воротами для складу.

Серед переваг таких конструкцій:

  • невибагливість та простота експлуатації;
  • наявність потужного електричного приводу, що дозволяє закривати великий отвір за короткий час;
  • можливість зберігання сталої температури (дуже важливо для складів, де зберігаються продукти й матеріали, що мають властивість псуватись). Такі системи можна установлювати в холодильних камерах;
  • можна встановити хвіртку, щоб забезпечити безперешкодний прохід людей. А також вентиляцію та запарні механізми. Ці деталі підбираються індивідуально (на замовлення), в залежності від вимог клієнта;
  • доступна ціна.

Promislovi vorota sekcijni Wisniowski

ВОРОТА НА ЗАВОД: РІЗНОМАНІТНІ РІШЕННЯ

Складські системи в’їзду можуть бути пофарбовані у будь-який колір. Особливо цікаво виглядають покриття з імітацією «під дерево». Такий стиль виконання не тільки зробить заїзд привабливим, а й надовго збереже його бездоганний новий вигляд.

Матеріалом конструкцій виступає сталь та алюміній. Металевий варіант більш міцний, але вага і ціна такого виробу будуть значно вище. Великі ворота для складу краще робити зі сталі. Для невеликих та середніх отворів можна замовити конструкції з алюмінію.

Щодо заповнення, то ворота в цех можуть бути виконані суцільно, з сандвіч-панелей, або ж зі світлопрозорими вставками. Перші – забезпечують чудову теплоізоляцію. В свою чергу, вироби зі вставками дозволяють світлу проникати в будівлю навіть тоді, коли ті повністю закриті.

Сучасні конструкції можуть оснащуватися електроприводом для зручного автоматичного відкривання та закривання. Управління полотном здійснюється з пульта.

ПОПУЛЯРНІ БРЕНДИ ВОРІТ НА ВИРОБНИЦТВО

Є безліч компаній на європейському ринку, що займаються виробництвом й установкою складських воріт. Компанія «БРАМА-МАРКЕТ» виступає офіційним постачальником в Україні відомих виробників складського оснащення, у тому числі: RYTERNA, ALUTECH, WISNIOWSKI. Найбільшою ж популярністю користується продукція:

HORMANN (Німеччина). Відрізняється широким асортиментом якісних воріт для складу, які дозволяють істотно заощадити простір та надійно захистити приміщення. Максимальні розміри рулонних систем німецького бренду: ширина – 12 м, висота – 9 м. Висока швидкість відкривання дозволяє транспортним засобам здійснювати заїзд та виїзд без обмеження в маневреності.

DOORHAN (Чехія). Фірма займається виробництвом воріт будь-якого типу – не лише промислового, а й побутового призначення. Швидкісні системи виготовляються відповідно до індивідуальних вимог замовника, багатофункціональні та розраховані на тривале використання.

Вся продукція, представлена на нашому сайті, виготовляється у відповідності з усіма світовими стандартами, а тому є надзвичайно якісною, безпечною в експлуатації. Подивитись фото та ознайомитись із характеристиками виробів більш детально можна за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vorota-promyslovi-hormann-ryterna-alutech

ЯК ЗАМОВИТИ СКЛАДСЬКІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА

Купити швидкісні конструкції для облаштування виїзду зі складу та ангару для складу будь-якого типу можна, скориставшись функціоналом нашого сайту. Заповніть заявку на виробництво воріт он-лайн та дочекайтесь зворотнього зв’язку. Або ж зателефонуйте: +38 067 112-18-69, +38 050 3562114.

Наші менеджери нададуть повну інформацію по вартості рішень, доставці та монтажу на об’єкті замовника. А також допоможуть підібрати варіант відповідно до специфіки інженерної конструкції й місця установки.

Якщо ж ви бажаєте подивитись товари наживо та купити їх за зниженою ціною, пропонуємо відвідати демонстраційний зал «БРАМА МАРКЕТ Львів» за адресою: вул. Городоцька, 286 Б.

Високий рівень надійності, який демонструють вироби з нашого магазину, стане кращою гарантією безпеки ваших споруд.