четвер , 18.04.2024

На Івано-Франківщині у результаті ДТП загинула працівниця поліції (ФОТО)

У результаті аварії, що трапилася у Богородчанах, загинула 31-річна працівниця поліції Галина Николин.

З важкими травмами в реанімації знаходяться 4-річна дитина працівниці поліції і чоловік, а водій, винуватець аварії, втік з місця події. Його розшукали і затримали правоохоронці зранку, 30 квітня.

Трагедія сталася вчора, 29 квітня, близько 21 години 40 хвилин у смт. Богородчани. Попередньо відомо, що водій BMW-X5 не дотримався безпечної дистанції, не обрав безпечної швидкості руху і врізався в автомобіль RENAULT Kangoo. Після аварії керманич залишив автомобіль і втік.

Через зіткнення 31-річна пасажирка автомобіля RENAULT Kangoo, мешканка Богородчан Галина Николин, померла по дорозі у лікарню, а водій та 4-річна дитина отримали тілесні ушкодження і за їх життя борються медики.

Жінка, яка загинула у ДТП, впродовж 9 років працювала в органах внутрішніх справ. З 2014 року і по цей час була в декретній відпустці по догляду за дитиною.

Близько 10 години 30 квітня поліцейські розшукали і затримали винуватця ДТП. Йдеться про мешканця села Росільна, 1978 року народження.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) КК України, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.