четвер , 28.03.2024

20-річний житель Прикарпаття побив знайомого та викрав його автомобіль

У п’ятницю, 1 березня, поліцейські Богородчанського відділення поліції оперативно затримали 20-річного молодика, який побив знайомого та викрав його автомобіль.

До місцевого відділення поліції  близько  половини другої години ночі  із заявою про  незаконне заволодіння його транспортним засобом звернувся  24-річний мешканець району.

Правоохоронці негайно  виїхали на місце події. Під час спілкування з заявником з’ясувалося, що він разом з 20-річним знайомим  напередодні разом розпивали алкогольні напої. Після цього потерпілий запропонував  підвезти товариша з дівчиною додому.

Проте дорогою між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник декілька разів вдарив потерпілого та викинув його з автомобіля. Залишивши власника «вісімки» посеред дороги, викрадач авто поїхав у невідомому напрямку.

Слідчі затримали  правопорушника в порядку ст.208 КПК України.

Викрадену автівку поліцейські виявили на околиці села та  повернули власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.289  (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.  На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання судом запобіжного заходу, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.