п’ятниця , 29.03.2024

Івано-Франківський університет започаткував співпрацю з міжнародною компанією “Goodvalley”

29 березня в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулась важлива подія – офіційний початок співпраці з провідною компанією «Ґудвеллі Україна», яка належить данським інвесторам.

З метою пропагування та розвитку джерел «зеленої» енергії, а також залучення до роботи молодих спеціалістів «Goodvalley» та ІФНТУНГ уклали угоду про співпрацю.

За умовами договору сторони об’єднують зусилля щодо вирішення проблем ефективного енергоспоживання, застосування нових енергозаощаджуючих технологій, захисту навколишнього середовища від впливу забруднюючих речовин, розвитку інноваційної діяльності, сприяння розробці й реалізації інноваційних проектів.

Установи спільно працюватимуть над розробкою інвестиційних програм для залучення прямих іноземних інвестицій.

Також передбачається створення спільних груп науковців, технічних спеціалістів з питань впровадження нових проектів інноваційного розвитку з метою реалізації проектів у сфері ефективного використання енергетичних ресурсів.

Відповідно до умов договору, студенти університету зможуть проходити практику на підприємстві, будуть мати можливість виконувати курсові та дипломні роботи на виробничій базі компанії тощо.