субота , 20.04.2024

Хто надсилає листи пенсіонерам: розкаже Пошторг

Українські пенсіонери стали все частіше отримувати дивні листи від різних компаній, в тому числі і від Пошторг. Нам стало цікаво, що ж це за листи і навіщо вони їх розсилають?

Пошторг – компанія, яка займається дистанційними продажами через каталоги. Її послугами користуються ті, хто живе у віддалених населених пунктах України та люди, які за станом здоров’я не можуть вийти в магазин.

В цій ніші бізнесу зараз працює безліч компаній. Їх основною аудиторією є люди похилого віку і пенсіонери. Саме тому в каталогах представлено безліч товарів для здоров’я та догляду за тілом: різні мазі, креми, гелі, харчові добавки та засоби гігієни.

Окрім цього, такі компанії ще й регулярно проводять розіграші грошових призів серед своїх клієнтів. А це дає змогу полегшити життя українських пенсіонерів.

Але навіщо компанії роздають пенсіонерам гроші, який їм з цього може бути зиск?

На перший погляд може здатися, що в цьому немає ніякого сенсу, але представники Пошторг пояснюють це так: «Ми намагаємося таким чином подякувати постійним клієнтам за довіру та залучити якомога більше нових. Умови наших маркетингових акцій доволі прості: клієнт купує товари, які йому наразі необхідні, і автоматично стає учасником акції. Але варто розуміти, що не всі компанії чесні і щоб не потрапити на гачок до шахраїв ми радимо завжди бути обачними».

Отже, як можна відрізнити афериста від чесного організатора:

  1. Уважно ознайомтеся з правилами акції. Читайте все до самого кінця, повільно та вдумливо;
  2. Перегляньте сайт організатора: там повинні бути вказані імена переможців попередніх акції;
  3. Визначення переможця має відбуватися в присутності комісії та нотаріуса, а також має бути записане на відео;
  4. Якщо ви виграли приз, то до вас мають приїхати представники компанії-організатора для підписання всіх необхідних паперів, а потім вручити приз. Ніколи не платіть ніяких податків за приз, який ви навіть в очі не бачили!

Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам з’ясувати, навіщо компанії надсилають пенсіонерам листі і чи справді вони дарують гроші. Бажаємо вам побільше перемог!