вівторок , 23.04.2024

У Франківську на території заводу зарізали чоловіка (ВІДЕО)

Сьогодні, 26 березня, в Івано-Франківську правоохоронці розповіли подробиці вбивства на території Локомотиворемонтного заводу.

Чоловіка знайшли мертвим вчора, 25 березня. У нього було три колото-різані рани в області шиї та черевної порожнини, пише ГК.

Начальник управління карного розшуку ГУ НП в Івано-Франківській області Роман Чекмарьов розповів, що вбитий – житель села Тисменичани, Надвірнянського району. Він працював на одному із підприємств Івано-Франківська. Після роботи він пішов на автовокзал, а що потім трапилось – невідомо.

Правоохоронець зазначає, що ймовірного вбивцю ще не знайшли. Тому вони просять людей, які знали вбитого, повідомити будь-яку інформацію. Відомо, що вбитий мав два мобільні телефони та гаманець – і його ніхто не пограбував.

Чоловік 1968 року народження, він неодружений. За словами Чекмарьова, вбивство відбулось на території заводу. Тіло виявили провідники одного із потягів.

Правоохоронці просять допомоги у людей, які бачили і знають чоловіка. У день вбивства він був одягнений у чорну куртку з червоними смугами, сині джинсові штани та чорні кросівки. Мав при собі сумку і білий пакет.

“Кому щось відомо про цей злочин, чи може хтось щось бачив – повідомте поліцію”, – наголосив Чекмарьов.