субота , 20.04.2024

Помер відомий франківський волонтер батальйону “Госпітальєри” Сергій Мороз

13 березня обірвалося життя відомого волонтера з Івано-Франківська, добровольця і капелана медичного батальйону “Госпітальєри” Сергія “Фроста” Мороза. 

Приблизно рік тому у нього та дружини, волонтерки Тетяни Мороз діагностували онкозахворювання. Подружня пара боролася проти недуги, небайдужі влаштовували ярмарки, аукціони та концерти на підтримку подружжя. Та Сергію подолати наслідки пухлини мозку не вдалося, інформує “Галка”.

“Ми тримали один одного за руки в самі важки часи. Ми любили один одного незважаючи ні на що. У мене в серці мир і спокій тому що ти зараз з нашим Небесним Татом і в Ісусових обіймах. Чекаю на зустріч моє кохання Sergiy Moroz”, – написала у Фейсбуці дружина Тетяна Мороз.

У 2014 Сергій Мороз покинув роботу будівельника і долучився до добровольчого медичного батальйону “Госпітальєри”, представники якого на лінії фронту госпіталізовували та лікували поранених українських бійців та цивільних.

“До всього можна привикнути. Але найважче втрачати тих, з ким ти воюєш. Стаєте дуже близькими, здружуєшся. Бо всі живемо разом, в одній кімнаті цілодобово”, – казав свого часу Мороз.

Сергій з дружиною Тетяною виховували двох синів.