вівторок , 16.04.2024

На Івано-Франківщині судитимуть організаторів двох наркопритонів

На Прикарпатті прокуратура повідомила про підозру організованій злочинній групі, яка організувала роботу двох наркотичних лабораторій, двох наркопритонів та розповсюджувала наркотики по всій території області       

Прокуратурою Івано-Франківської області повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи та двом особам, які не входили до числа учасників організованої групи, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 313, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 311, ч. 2 ст. 317 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що упродовж 2018 року на території Івано-Франківської області організована група у складі трьох осіб та двох осіб, які не входили до організованої групи, облаштувала дві наркотичні лабораторії та два наркопритони, в яких виготовляла та зберігала наркотичні засоби й психотропні речовини.

Виготовлені наркотичні засоби та психотропні речовини учасники організованої групи збували та розповсюджували серед молоді Івано-Франківської області.

Наразі всіх учасників злочинного угрупування затримано та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із визначенням застави, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.