п’ятниця , 19.04.2024

До Івано-Франківська втретє завітає фестиваль «Французька весна»

В Івано-Франківську, 23 березня, розпочинаються заходи в межах фестивалю «Французька весна». Першим буде майстер-клас вишивки високої моди.

Всі охочі зможуть спробувати цей вид рукоділля під керівництвом стилістки Будинку Lemarie-Chanel Анастасії Віст, повідомляє IA ZIK.

Урочисте відкриття фестивалю заплановане на 4 квітня. Цього дня у галереї «Арт на Мур» відкриється виставка фотографій «Маленькі безлади світу». На ній буде присутня авторка – Аделін Кейль.

В Івано-Франківській обласній філармонії глядачам запропонують дві вистави- кабаре. 18 квітня – «Боріс і Бобі», 19 – «Поезія Жака Превера». Передбачається участь акторів з Орлеану.

Також 19 квітня на проект «Довга ніч короткого метру» запрошують до кінотеатру «Люм’єр». Наступного дня в Івано-Франківську влаштують показ мод «Французька весна».

Цьогорічна «Французька весна» обрала тематику, яка щодня набуватиме іншої форми, варіюючи від події до події: колір! Колір оточує нас повсюди – у природі, міському середовищі, в нашому повсякденному житті. Колір відображає наші емоції, супроводжує наше суспільне життя, надає виразності та рухомості мистецтву та культурі.