п’ятниця , 29.03.2024

Як купувати і заробляти на цьому: Родинний Клуб розкаже секрет

Щодня тисячі людей здійснюють покупки: комусь зручніше купувати все необхідне через інтернет, хтось полюбляє ходити магазинами, а для когось найкращим варіантом є каталоги.

Так чи інакше, кожен з нас бажає не просто економити, а ще й заробляти більше. Але як же це можна зробити?  Сьогодні представники компанії Родинний Клуб поділяться секретом того, як можна купувати необхідні для вас товари і отримувати за це гроші.

Торгівля через інтернет сьогодні розвивається нечуваними темпами, адже так набагато зручніше і швидше.

Але що робити людям, у яких немає ні телефону, ні ноутбука, ні інтернету, вони живуть у віддалених населених пунктах, або пенсіонерам, які не мають змоги вийти навіть у звичайний магазин. «Саме для них і створені каталоги. Ми намагаємося зробити все можливе, аби кожен міг придбати потрібні товари, незалежно від місця проживання та віку», – кажуть експерти компанії Родинний Клуб.

Що саме можна купити в каталозі?

У більшості каталогів представлена різноманітна доглядова косметика на основі натуральних компонентів: гелі для душу, шампуні, креми для тіла і рук, зубні пасти та інше, а також товари для дому та побутова хімія. Все це іноді буває складно знайти в маленьких сільських магазинах.

Ще однією перевагою є те, що доставка замовлень відбувається поштою в будь-яку точку України, або кур’єром прямо до будинку. Це зручно, для тих, хто живе у віддалених куточках країни.

Але головним плюсом покупок через каталоги є те, що компанії, які займаються таким бізнесом, проводять серед своїх клієнтів розіграші грошових призів. У Родинному Клубі кажуть, що основним завданням таких розіграшів є залучення нових покупців і подяка постійним клієнтам за довіру.

Але часто люди, в погоні за грошима забувають про обачність та уважність, тому можуть потрапити в тенета аферистів. Аби цього не сталося, експерти радять:

  1. Уважно ознайомитися з правилами проведення розіграшу на сайті компанії: вони мають бути затверджені нотаріально, мати всі відповіді штампи та підписи.
  2. Подивитися, чи є в мережі інформація про минулих переможців.
  3. Перевіряйте номери телефонів, адже шахраї можуть використовувати ім’я відомої компанії і її номер телефону, змінивши лише одну цифру чи букву.

Тепер ви знаєте, як можна не просто купувати товари, а й заробляти гроші на цьому. Будьте пильними і розважливими!