п’ятниця , 19.04.2024

Через п’яного водія в аварії на Івано-Франківщині загинули молода жінка та чоловік (ФОТО)

Поліцейські розслідують обставини ДТП, яка сталася вчора, 21 лютого, близько 22:30 на ділянці автодороги між с. Драгомирчани та смт. Лисець Тисменицького району.

Внаслідок цієї  аварії двоє осіб загинуло та двох  госпіталізували з травмами різної тяжкості.

Встановлено, що 42-річний мешканець Богородчанського району, рухаючись на «ВАЗ-2104» у напрямку смт. Лисець, допустив зіткнення із автомобілем «DAF» під керуванням 31-річного жителя Вінницької області.

Унаслідок  отриманих травм двоє пасажирів автомобіля «ВАЗ» – 29-річна жінка та 40-річний чоловік, жителі Богородчанського району, загинули на місці події. Водія та 52-річного пасажира «Жигулів» госпіталізували.

За результатами медичного освідчення встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання  оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Слідче управління розпочало кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.