четвер , 18.04.2024

Генерал з Прикарпаття став довіреною особою проросійського кандидата у президента

Колишній начальник УМВС в Івано-Франківській області,  генерал-лейтенант міліції у відставці, Герой України Анатолій Француз  став довіреною особою кандидата в Президенти України, екс-опоблоківця Євгенія Мураєва.

25 січня за поданням керівника нової партії «Наші» Євгенія Мураєва ЦВК офіційно зареєструвала трьох довірених осіб цього претендента на пост глави держави. Серед них із посвідченням №ДО-115 – Анатолій Француз, пише Фіртка.

Нагадаємо, Анатолій Француз – уродженець Тернопільської області, з листопада 1994 по травень 2000 років працював на посаді начальника УМВС в Івано-Франківській області, був депутатом Івано-Франківської обласної ради, а також головою постійної комісії облради з прав людини, законності, правопорядку (з 1998). Також, з 1983—1984 — викладач в Івано-Франківській спеціальній середній школі міліції.

Євгеній Мураєв – український політик, народний депутат України VII і VIII скликань. Член комітету ВРУ з питань податкової та митної політики від Опозиційного блоку (раніше – Партія регіонів). З 3 червня 2016 позафракційний. Керівник проросійської партії “Наші”.