п’ятниця , 26.04.2024

В аварії на Прикарпатті загинула 28-річна жінка (ФОТО)

У результаті аварії, яка вчора трапилася у Калуші, загинула 28 річна жінка. Ще троє осіб, в тому числі вагітна жінка, отримали травми.

ДТП, Калуш

Нагадаємо, у неділю, 17 лютого, у місті Калуші по вулиці Об’їзній трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Водій автомобіля “Рено Кліо”, 28-річна жителька села Студінка Калуського району, не впоралась із керуванням, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустила зіткнення з автомобілем “Фольксваген Тігуан”.

За кермом “Фольксвагена” перебував 38-річний житель села Крихівці Івано-Франківської міської ради.

Внаслідок автопригоди водій автомобіля “Рено Кліо” від отриманих травм померла на місці події, повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

34-річний пасажир, житель села Студінка, доставлений каретою швидкої медичної допомоги в Калуську центральну районну лікарню та госпіталізований із діагнозом: закрита черепно-мозкова тарвма, травматичне пошкодження хребта і тазу, різана рана правого коліна, поміщений у відділення реанімації.

Травми в аварії також отримали два пасажири автомобіля «Фольксваген».

28-річна жінка, яка перебуває на 28-му тижні вагітністоі, доставлена в Калуську центральну районну лікарню та госпіталізована із дiагнозом: закритий перелом середньої третини бедра.

5-річна дитина отримала  забій м’яких тканин обличчя та живота. Її відправлено на амбулаторне лікування.