субота , 20.04.2024

Юній прикарпатці, яка важко захворіла, потрібна допомога

Прикарпатці Ангеліні Псюк потрібна допомога. 

У суботу, 16 лютого, перебуваючи вдома у батьків, вона несподівано важко захворіла.

Дівчина навчається в Івано-Франківському фізико-технічному ліцеї, повідомляє ГК.

Сама Ангеліна родом із села Копанки Калуського району. Вона є відмінницею, за результатами першого семестру посідає третю позицію у рейтинговій таблиці, пишуть на сторінці ліцею у соціальній мережі.

Спочатку дівчину госпіталізували у лікарню у Калуш, а потім – в обласну дитячу лікарню в Івано-Франківську. Два дні дівчина перебувала без свідомості. Зараз вона вже прийшла до тями, але попереду важке і дуже дороге лікування. Для прикладу – вартість лише одного уколу становить біля 3000 грн“, – йдеться у дописі.

Адміністрація ліцею та старостати звертаються до всіх ліцеїстів, працівників, випускників та небайдужих прикарпатців допомогти батькам у зборі коштів для лікування. У ліцеї вже навіть оголосили проведення благодійної акції на підтримку Ангеліни Псюк.

Ми вважаємо реальним і просимо про це ліцеїстів і батьків придбати кожною академічною групою бодай один укол. Випускників та інших людей доброї волі просимо давати кошти у ліцей через знайомих. Вони у той же день будуть передані батькам.

На жаль ми змушені відмовитися від надання номеру банківської карточки для перерахунку грошей. Карточку на ім’я наставниці групи Файчак Ніни Георгіївни, яка сьогодні була вказана у нашому дописі, пограбували невідомі комп’ютерні злочинці. Вона зараз заблокована.

Будемо раді кожній гривні, переданій на таку благодійну справу“, – пишуть на сторінці ліцею.