субота , 20.04.2024

Хлопчик з Прикарпаття потребує фінансової допомоги на лікування

Володя Крисина з села Липівка на Івано-Франківщині потребує нашої з вами допомоги.

У Володі рак крові, і допомогти може лише трансплантація стовбурових клітин від неродинного донора. Її проведуть у Бидгощі, рахунок оплатить МОЗ. Батькам залишилось оплатити 3 000 євро за пошук донора.

Хлопчик щомісяця хворів на бронхіт, лікували, хвороба знову поверталась. Потім на спині почала стрімко рости пухлина. П’ятимісячного Володю прооперували у Львові, там же батьки вперше почули про рак. Аналізи в “Охматдиті” визначили точний діагноз: вроджений лімфобластний лейкоз, або рак крові, – інформує сайт “Таблеточки.

Зараз Володі рік і чотири і йому потрібна трансплантація за кордоном. Після трьох протоколів хіміотерапії він вдома. Лікарі дають хороші прогнози, головне — полетіти на лікування в найближчі три місяці. На сьогодні, залишилося зібрати ще 76 582 гривень.

Допомогти Володі та іншим підопічним фонду швидше отримати життєво важливе лікування можна онлайн на сайті: bit.ly/VolodiaKrysyna (у вкладках також є JustGiving і PayPal).

Карта ПриватБанк 5169 3324 0390 3183, оформлена на Кудіненко/Єрмолаєву О.Я., засновницю фонду. Це карта фонду (юрособи), але за банківськими правилами вона випущена на фізособу.