п’ятниця , 29.03.2024

Прокуратура просить відгукнутися очевидців резонансної аварії, в якій загинув водій “BMW”

Правоохоронці розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка 24 січня трапилася у селі Сілець Тисменицького району.

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної події, що мала місце 24 січня.

У цей день приблизно о 17.00 год, на Т-подібному перехресті автодороги Н-09 «Мукачево –Львів» та ділянці автодороги в напрямку до села Сілець Тисменицького району (між селами Тязів Тисменицького району та Крилос Галицького району) автомобіль марки BMW X5, реєстраційний номер АТ0121АТ, виїхав поза межі проїзної частини та зіткнувся із металевим відбійником.

Унаслідок цього одна особа від отриманих травм загинула на місці події, а  інша із отриманими тілесними ушкодженнями доставлена до обласної клінічної лікарні, повідомляють у прес-службі прокуратури.

З метою забезпечення повного, всебічного та об’єктивного розслідування обставин учинення вказаної дорожньо-транспортної події, всіх очевидців просять звернутися до прокуратури Івано-Франківської області за контактним номером телефону «гарячої лінії» – (0342) 75-05-76.

Читайте також:
В аварії на Прикарпатті загинув 29-річний водій автомобіля “BMW X5”