п’ятниця , 29.03.2024

Наклейки у типографії 24print

Серед зовнішньої реклами часто використовуються наклейки.

Ці печатні вироби представляють собою папір чи полімерну плівку, на яку з одної сторони друком наноситься зображення, а на іншій – шар клею з захисною стрічкою.

Замовити друк наклейок можна у цілодобовій поліграфії 24print, приїхавши до компанії чи скористатися оформленням замовлення онлайн.

Ми використовуємо передове обладнання, на якому можна легко друкувати зображення чи текст на різних носіях. В залежності від подальшого використання наклейки, ми підберемо матеріал для друку.

Якщо Вам потрібен друкований виріб для зовнішньої реклами, то підійде плівка з полімерних матеріалів. Вона не вигорає на сонці, не розмокає та не потребує заміни протягом більш 5 років. Про існуючи типи наклейок можна почитати тут.

Якщо Ви навіть не уявляєте, як повинен виглядати майбутній ескіз наклейки, то спеціалісти типографії допоможуть Вам у його створенні. Ми не тільки професіонали друкувальної справи, але й знаємося на рекламних аспектах та дизайні інформативних полотен. Тому питання вибору основної концепції логотипу, зображення чи продумування інформативної складової Ви можете сміло довірити поліграфії 24print.

Варіанти використання наклейок

На відміну від звичайних паперових виробів, наклейки можна одразу приклеїти на будь-яку поверхню. Для їх встановлення не потрібно пророблювати дірку у стіні чи закріпляти виріб підручними способами. Завдяки цьому, сфера застосування наклейок дуже різноманітна.

  • Для зовнішньої реклами: на щитах, банерах, брандмауерах та ін.
  • При оформленні вітрин та стін магазинів, торгових центрів. Для зображення інформації про знижки, акції, графік роботи, попереджувальні знаки та ін.
  • На виставках при оформленні виставкової зали або презентаційного стенду. З переліку прикладів реалізованих проектів виставкових стендів видно, що окрім об’ємних літер та світлових конструкцій використовуються також наклейки з логотипом компанії та іншою інформацією.
  • У державних закладах, розважальних місцях, банках для зображення інформації громадянам, розміщення важливих повідомлень.
  • Для дизайну приміщення. Наклейки використовуються для створення акцентів, налаштування романтичної або спокійної атмосфери у кімнаті чи для завершення підібраної концепції інтер’єру.
  • Як метод просування бізнесу: для зображення брендової атрибутики в офісах, подарунковій продукції, на предметах інтер’єру, техніці та ін.
  • Під час пакування подарунків для зображення логотипа організації чи для створення стильного варіанта пакування.
  • Брендування транспорту. Розміщення рекламної інформації на транспорті. Друкується великий формат рекламного зображення на полімерній плівці. Після чого, полотно розрізається та наклюється на поверхню транспорту.

Київська поліграфія 24print створює якісну друковану продукцію, завдяки якій Ви просуваєте свій бізнес або користуєтесь нею у повсякденному житті.