п’ятниця , 19.04.2024

Житель Прикарпаття, який викрав автомобіль, виявився причетним до ще одного злочину

24-річний житель міста Снятин, який нещодавно викрав автомобіль, виявився причетним до ще одного злочину.

Прокуратура передала до суду справу щодо молодика, який викрав автомобіль та обікрав жінку у Снятині.

Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 185 («Крадіжка»), ч. 2 ст. 289 («Незаконне заволодіння транспортним засобом») КК України.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що 24-річний житель м. Снятина 01.02.2019, близько 23:30 год, скориставшись тим, що ключі від автомобіля «Ауді А-6» були в замку запалювання, незаконно заволодів указаним транспортним засобом.

Також підтверджено причетність зазначеного молодика до вчинення крадіжки грошових коштів у жительки м. Снятина.

Хлопець скоював злочини, незважаючи на те, що відносно нього до суду вже направлено обвинувальний акт у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 («Грабіж») КК України, та вироком Орджонікідзенського районного суду м. Запоріжжя від 14.12.2016 його засуджено до покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак звільнено на підставі ст. 75 КК України з випробувальним терміном 3 роки.

На даний час молодик знаходиться під вартою, судовий розгляд кримінальних проваджень триває, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.