четвер , 28.03.2024

Група Kazka відмовилася від участі в Євробаченні

Група Kazka, яка посіла третє місце в національному відборі на Євробачення-2019, відмовилася від участі в музичному конкурсі.

Про це йдеться на сторінці групи в Instagram.

“Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на Нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія — об’єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат.

Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення. У той же час ми не відмовляємося від своєї головної мети — нести українську культуру світові. Ми готові представити Україну на конкурсi в наступному році, якщо нас оберуть. А поки ми рухаємося далі і чекаємо всіх вас на наших концертах всiм свiтом”. – зазначається у повідомленні гурту.

Нагадаємо, раніше гурт Freedom-jazz, який посів друге місце у Нацвідборі, відмовився від участі в Євробаченні-2019 .

Як повідомлялося раніше, MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні. Це сталося через те, що переговори між НСТУ і командою виконавиці MARUV принесли наступний результат: сторони до згоди не дійшли, угоду підписано не буде. Рішення про виконавця, який представлятиме Україну на Євробаченні наразі поки не прийнято.