четвер , 25.04.2024

Вийти заміж за порноагента і не ревнувати його – приклад пари з Івано-Франківська (ВІДЕО)

Євген шукає порноакторок і контролює їх кар’єру, Жанна психолог і працює з дітьми.

Євген і Жанна з Івано-Франківська. Довіряти партнерові в їх випадку справді непросто, адже довкола хлопця на роботі перебуває безліч оголених жінок, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Родинний вечір: дружина куховарить і додає до страв приправи, а чоловік залип в ноутбуці, де теж не бракує перчинки.

“Мені цікаво подивитися, як відіграли ті актриси. Це частина моєї роботи. Я порноагент”, – пояснює Євген. Він бачив сотні оголених жінок, однак зумів переконати Жанну в тому, що вона для нього – єдина.

“Жодна порноактриса не гарніша за мене”, – каже дівчина. Однак до роботи свого коханого вона ставиться із неприхованою огидою. “Я не подивлюся, як його актриса зіграла. Ніколи. Фу, фу, фу, все! Я не можу!”, – каже Жанна.

Євген змирився з тим, що його роботу кохана не розуміє та вважає гидкою. “Вона взагалі з іншої планети”, – каже він про Жанну. “Я хороша дівчинка”, – не приховує вона.

За освітою Жанна психолог, часом працює з малечею, між дитячим і надто дорослим світами Жанна балансує уже три роки – стільки триває їхній з Євгеном цивільний шлюб. Вони багато подорожують, встигли навіть взяти участь у телешоу для закоханих, де були  відверті щодо проблем у своїх стосунках.

Ревнощі найчастіше розбивають взаємини і навіть родини. Світова статистика стверджує, що кожне четверте розставання – саме через них. Причому, зрада не обов’язково була, жінки просто не витримують оточення коханого іншими дамами.

Це на собі перевірив улюбленець жінок одразу в кількох країнах – відомий холостяк Іраклі Макацарія. Тепер у нього нові стосунки та досвід, як не треба вчиняти, щоби не провокувати ревнощів. “Тільки кохання врятує. Це найбільша віра. Це найбільша сила”, – каже він.

Жанна визнає, що коли знайомилася з Євгеном в соцмережі, масштаби біди не оцінила. “Було таке: порноагент? Ну, таке”, – пригадує вона. “Я взагалі не працюю в Україні. Я працюю в Європі. Прага і Будапешт. Я приходжу на студію, і там ходять голі баби”, – не приховує Євген. Але це у присутності Жанни розповідати зась – залізне правило, щоб не підкидати хмизу у вогонь ревнощів. Вона й сама ніколи не питає, як там робота – лише як переїзд чи переліт. І вже змирилася з тим, що хлопець стріляє очима на дівчат, бо це в нього професійне – підшукує можливих моделей. “Я знаю собі ціну. Я впевнена, що він мене ніким не замінить. Нехай він займається до тих пір, поки він схоче”, – каже Жанна.

Євген таку довіру цінує. “Величезний плюс у наших стосунках, що в нас ніколи не було істерик на цю тему. Я їй роз’яснив, що я просто підписую контракти. Ні з ким не контактую. Я вважаю, що в нас дуже-дуже міцні стосунки”, – каже він.

Супроти порноагента в родині налаштовані батьки Жанни, але проти почуттів закоханих вони безсилі.

“Казав йому, якщо він розведеться з її мамою, я йому когось піджену. Він весь час злиться”, – сміється Євген. А Жанна й надалі вдосконалює мистецтво бути єдиною в його кіношному гаремі та прищеплює Жені “правильні” смаки на фільми про романтичні стосунки.