четвер , 28.03.2024

Прикарпатці, які на Львівщині травмувалися у ДТП, потребують допомоги

Троє прикарпатців, які 3 січні на Львівщині потрапили в аварію, потребують допомоги на лікування.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася на трасі Львів-Шегині. Тоді у результаті зіткнення двох мікроавтобусів та автоцистерни двоє людей загинули – обоє загиблих з Івано-Франківщини. Також 10 осіб отримали травми. Серед травмованих троє прикарпатців.

“Внаслідок вчорашнього ДТП на трасі Львів – Шегині з черепно-мозковою травмою, переломом бедра і гематомами в реанімаційному відділенні Клінічної лікарні швидкої допомоги м. Львів (вул. Миколайчука 9) мій брат Роман Лукань. Кошти необхідні для лікування. Прошу допомоги всіх небайдужих”, – пише франківська журналістка Тетяна Церковнюк.

Номер картки – 5168 7573 7349 4717 Міглачова Дарія Юріївна.

Потребують лікування й інші травмовані в ДТП прикарпатці.

“Небо забирає найкращих… Щирі співчуття близьким Мустафи. Його тато, менший брат і друг (мій брат) травмовані і потребують лікування. Прошу допомогти… Номер рахунку, на який можете скинути кошти > 5168 7554 1851 4887 – Артемчук Аліна Михайлівна”, – пише Тетяна Церковнюк.

Водій автоцистерни, 29-річний житель Київщини, за медичною допомогою не звертався. Його поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.