четвер , 25.04.2024

Відпусти та забудь: як розлучаються різні знаки Зодіаку

Знаки Зодіаку розлучаються виходячи з власного темпераменту

Астрологи зазначають, що не буває однакових ситуацій і кожен знак Зодіаку по-своєму схильний переривати відносини, які себе віджили.

Овен вважає себе ідеалом і рідко цікавиться чужою думкою. Він швидко втратить інтерес, якщо партнеру по душі розмірене і спокійне життя. Овен не буде влаштовувати скандали, він просто почне віддалятися від партнера. Часто дружать з колишніми.

Тельці дуже важко розривають відносини і до останнього шукають інші шляхи вирішення проблема. Він в одну секунду збере речі і піде назавжди без оглядки, коли зрозуміє, що ситуацію не врятувати.

Близнюки не переносять скандалів, краще почати зникати й зникнути назовсім в кінцевому підсумку. Швидко забуває все, що пов’язувало і лише зрідка буде згадувати про те, як ваші відносини отруювали йому життя.

Рак при розставанні буде зводити спілкування до мінімуму, поступово буде йти в себе і перестане відповідати на запитання. Однак думка про самотність лякає і він часто повертається до партнера і пропонує йому почати все спочатку. Але на це не можна вестися, якщо він пішов одного разу, то більше ніколи не знайде щастя у ваших відносинах.

Лев перетвориться в грубу агресивну особистість, навмисно виводити на скандали. Висловить всю правду, збере речі і грюкне дверима. Після розриву партнер перестає для нього існувати.

Діва неохоче розриває відносини. Однак якщо зрозуміє, що іншого вибору немає піде мовчки і без скандалів.

Терези дуже довго і важко розлучаються зі своєю половинкою. В силу своєї природної скритність, Ваги практично не подають тривожних симптомів, хіба можна помітити, що він став менш уважним. Йдуть Ваги спокійно, з рішенням не повертатися ніколи.

Скорпіон замикається в собі і плавно планує своє подальше життя без партнера. Одного разу збере валізи і зі сльозами на очах піде за двері. Швидше за все, більше ніколи не побачитеся, хоча він не тримати зла і, можливо, згадає з посмішкою.

Стрілець йде, коли йому остаточно стає нудно. Він почне розширювати свою свободу і прірву між собою і партнером. Він заздалегідь попередить про рішення і постарається зробити так, щоб розставання пройшло мирно.

Козеріг буде замикатися в собі, почне ігнорувати прохання і запропонує розлучитися. Він постарається зробити розрив безболісним для вас обох, хоча сам ще не скоро зможе тебе забути.

Водолій втече, якщо його будуть тримати на короткому повідку і вимагати серйозних стосунків. Ти помітиш, що він всіляко намагається показати свою значимість, наприклад, навмисно змусить ревнувати. Коли переконається, що ти будеш жаліти і страждати, з високою піднятою головою піде.

Рибам розрив дається насилу. Він до останнього думає про вас, намагається знайти причину, по якій все пішло не так. Риби йдуть без скандалів і криків, будучи повністю впевненими в рішенні.

Джерело: znaj.ua