четвер , 28.03.2024

Франківський гурт через фінансовий конфлікт відмовився від виступу на новорічному фестивалі

У новорічну ніч з франківським гуртом “Цвіт Кульбаби” трапилася неприємна ситуація у Луцьку на фестивалі “Новорічна містерія у Луцькому замку”.

Цвіт Кульбаби

Перед виходом на сцену гурт покинув захід, а про інцидент розповів на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

“З 31 грудня на 1 січня, з вини замовника та організаторів, які не виконали умови договору про співпрацю та не дотримались взятих на себе зобов‘язань, пов‘язаних із фінансовими витратами на організацію виступу “Цвіт Кульбаби”, ми змушені були перед виходом на сцену покинути цей захід.

Несемо вибачення за невиправдані очікування наших прихильників та людей, які чекали на наш виступ, – йдеться у повідомленні. – Зі свого боку команда “Цвіт Кульбаби” виконала всі взяті на себе зобов‘язання, в тому числі розміщення анонсів заходу на своїх сторінках у соцмережах та відмову від інших новорічних пропозицій виступів на цю дату, через що ми понесли фінансові втрати.

Надалі від себе змушені будемо розповсюдити негативну інформацію про замовника, а це Лілія Ситник, і організаторів цього заходу серед інших українських артистів для подальшого запобігання проблем із виступами у Луцьку колег по сцені”.

Фестиваль “Новорічна містерія у Луцькому замку” цього року відбувався вперше. Захід тривав два дні – 31 грудня та 1 січня. Як пишуть луцькі ЗМІ, влаштували його жителі міста Лілія Ситник, Юрій Янчук та Ірина Вовченко.

У програмі запланували також виступ співачки Alyosha, але організатори повідомили, що вона не змогла приїхати через технічні проблеми. Проте співачка у своєму Instagram розповіла, що її команді довелось відмовитись від виступу через те, що організатори не змогли виконати умови договору.

Джерело: “КУРС”