середа , 24.04.2024

У Франківську 11-річний хлопчик отруївся горілкою – наливали мама й бабуся

Кричущий випадок трапився у Новорічну ніч в Івано-Франківську. З діагнозом алкогольне отруєння госпіталізували у лікарню 11-річного хлопчика. 

Працівники ювенальної превенції Прикарпаття, з’ясовуючи обставини алкогольного отруєння 11-річного мешканця Івано-Франківська у Новорічну ніч, виявили, що хлопчик пив горілку разом з матір’ю та бабусею.

За неналежне виконання батьківських обов’язків їх притягнуто до адміністративної відповідальності.
Повідомлення про те, що до лікарні з гострим алкогольним отруєнням доставлено малолітнього хлопчика, у поліцію надійшло з лікарні.

З дитиною до медзакладу приїхали 37-річна мама та 56-річна бабуся. Проте відразу встановити, що трапилося, не вдалося – матір з лікарні втекла, відмовилася від спілкування з поліцейськими й бабуся.

Лише згодом поліцейські з’ясували, що під час застілля дорослі жінки пили горілку і без докорів сумління наливали її хлопчику.

Зауважимо, що торік на Прикарпатті трапилося два випадки алкогольних отруєнь дітей «у родинному колі», а загалом упродовж 2018 року з алкогольними отруєннями різного ступеня важкості до медичних закладів потрапили 12 неповнолітніх, повідомляє Ювенальна поліція Прикарпаття.