четвер , 25.04.2024

Лобове зіткнення на Прикарпатті: одна людина загинула, ще 5 – у лікарні (ФОТО)

На дорозі Н-10 зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП жінка-пасажир загинула у медзакладі.  

У понеділок, 7 січня, у селі Лісний Хлібичин Коломийського району трапилося лобове зіткнення автомобілів марки “Фольксваген” та “КІА”.

В результаті зіткнення до лікувального закладу доставлено шістьох людей: двох водіїв і чотирьох пасажирів. Відомо, що у медзакладі загинула пасажирка автомобіля “КІА”, решта травмованих у важкому стані.

Обставини аварії з’ясовуються. За попередніми даними, водій автомобіля “КІА” виїхав на смугу зустрічного руху, що стало причиною такого маневру – з’ясовується. У водіїв буде відібрано кров на перевірку стану сп’яніння, але наразі за їх життя борються медики.

На місці працювали поліцейські. Після аварії спостерігався затор на цій ділянці дороги.

Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою,  яка керує транспортним засобом,  що спричинило смерть  потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, – караються позбавленням  волі  на  строк  від  трьох до восьми років з позбавленням  права  керувати  транспортними  засобами  на строк до трьох років або без такого). Тривають слідчі дії, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці просять водіїв бути максимально уважними, зважати на погодні умови, не сідати за кермо напідпитку і дотримуватися ПДР.