четвер , 25.04.2024

Глава УГКЦ приїхав до Івано-Франківська (ВІДЕО)

Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук сьогодні, 14 січня, прибув на парафію Царя Христа монастиря о. Василіян, що в Івано-Франківську.

Візит Патріарха проходить в рамках Х Міжнародного фестивалю “Коляда на Майзлях”, який розпочався у вівторок, 8 січня, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Вітали Блаженнішого Святослава Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин спільно з духовенством Чину святого Василія Великого, вірними, які сьогодні прийшли розділити велику радість парафії Царя Христа, а також численними гостями фестивалю “Коляда на Майзлях”. Настоятель парафії прп. о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ запросив Блаженнішого до храму очолити святкові богослужіння.

Святкування останнього дня Х Міжнародного фестивалю “Коляда на Майзлях” розпочалось Архієрейською Божественною Літургією, яку очолює Глава УГКЦ.

Після спільної молитви о 16:00 год. запланований гала-концерт фестивалю за участю народної артистки України Марії Бурмаки, гурту «Gypsy Lyre» та учасників фестивалю.