четвер , 28.03.2024

Наступного року на Івано-Франківщині відремонтують три дороги державного значення

В Івано-Франківській області наступного року ремонтуватимуть дороги Н-10 за маршрутом Стрий – Івано-Франківськ, Р-24, Р-62 та мости

У Державному агентстві автомобільних доріг України триває захист планів Служб автодоріг в областях щодо будівництва, реконструкції та ремонтів на 2019 рік.

Наступного року в Івано-Франківській області планується продовжити ремонт дороги Н-10 за маршрутом Стрий – Івано-Франківськ, Р-24 за маршрутом Татарів – Кам’янець-Подільський, Р-62 за маршрутом Криворівня – Чернівці та мости.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, у 2018 році основну увагу на Прикарпатті було приділено ремонту дороги Н-10 за маршрутом Стрий – Івано-Франківськ, від межі Львівської області до міста Івано-Франківськ.

Ця дорога іде в обхід високогір’я Прикарпаття та є основним транзитним коридором для великовагового транспорту з Європи у напрямку кордону із Румунією та Молдовою.

Також в області ремонтували Н-09 на маршруті Івано-Франківськ – Рахів, в напрямку Яблуницького перевалу.

Окрім того, було відновлено будівництво зруйнованих повенями у 2008 році мостів, зокрема через річку Рибниця у м. Косові на автодорозі Р-24 та через річку Дністер на автодорозі Т-09-10.