субота , 20.04.2024

90-річна жителька Західної України переказала 10 тисяч доларів на підтримку ЗСУ

За ці гроші волонтери куплять спорядження для бригад, які дислокуються у чотирьох західноукраїнських областях

Жителька Західної України, якій понад 90 років, пожертвувала 10 тисяч доларів волонтерському фонду «Повернись живим», який від початку бойових дій допомагає українській армії.

«Ми не можемо публікувати її фото і називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона – проста жінка, яка стежить за сторінкою фонду в Facebook, знає, як звуть наших співробітників, і, звичайно, вболіває за майбутнє України», – повідомив фонд на своїй сторінці у Facebook.

Гроші витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації розташовані в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

«Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі залишила», – процитували у фонді жінку, яка переказала кошти.

Фонд «Повернись живим» розпочав свою роботу з весни 2014 року і до кінця 2016 року зібрав на підтримку української армії понад 100 млн грн.

Нагадаємо, що у 2017 році невідомий благодійник на псевдо «Коля з Коломиї» пожертвував на тепловізори для армії 40 тисяч доларів.