середа , 24.04.2024

У Верховині водій поламав ноги 76-річній жінці, яка раптово вийшла на дорогу (ФОТО)

Потерпіла у лікарні, а з водієм спілкуються поліцейські.

аварія, Верховина

Аварія сталася у п’ятницю, 14 грудня. О 16:30 до поліцейських зателефонував лікар і повідомив, що до них доставлено жінку після ДТП.

У 76-річної потерпілої перелом нижніх кінцівок, струс головного мозку і закрита черепно-мозкова травма.

Поліцейські з’ясували, що в обідню пору 31-річний водій «Volkwagen Golf-2» наїхав на жінку. Це сталося на автодорозі Р-24 сполученням «Татарів – Кам’янець-Подільський» у Верховині. Відомо, що жінка раптово вибігла на дорогу у невстановленому місці.

Водія поліцейські перевірили на стан сп’яніння. Керманич – тверезий, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Автомобіль вилучено з місця події. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).