п’ятниця , 29.03.2024

Порошенко на дві години спізнився на зустріч із франківськими студентами

Сьогодні, 4 грудня, до Івано-Франківська приїхав президент України Петро Порошенко.

Він зустрівся зі студентами франківських вишів, спізнившись при цьому на дві години. Зустріч, яка відбулась у Прикарпатському національному університеті, почалась з виконання Гімну України, пише ГК. 

“Молоде покоління, студенти є майбутнім України. Саме ви п’ять років тому стали тією рушійною силою, яка повела країну в Європу. На Майдан першими вийшли саме студенти, а не політики, і вони розбудили це суспільство”, – сказав Петро Порошенко.

За його словами, молодь тоді переконливо довела, що хоче бачити своє майбутнє в Європі.

“Щойно я вшанував пам’ять Романа Гурика, який став одним із наймолодших героїв Небесної Сотні. Зараз молоді герої дають відсіч російському агресору на Сході”, – додав Порошенко.

Президент розповів про патріотизм, висловив захват українськими військовими та розкритикував своїх політичних опонентів. Він згадав, зокрема, фразу Юлії Тимошенко про те, що “жоден танк не повинен виїхати з ангару”, сказану в 2014 році.

“У ці роки ми кажемо остаточне “Прощай” комуністичній реальності. Маємо безвіз, маємо лоукост-рейси в Європу, маємо 10 мільйонів біометричних паспортів. Ми віримо у те, що можемо виконати будь-які завдання. Війна не є приводом не проводити реформи”, – зазначив Порошенко.