п’ятниця , 19.04.2024

На Івано-Франківщині обрали найкращого автослюсаря (ФОТО)

В Івано-Франківську провели конкурс слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів. 

На базі Вищого професійного училища № 13 м. Івано-Франківська відбувся обласний конкурс професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи профтехосвіти за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

У конкурсі взяли участь представники семи закладів професійно-технічної освіти області, які ведуть підготовку робітничих кадрів за вищезазначеною професією, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Конкурс складався з теоретичного та практичного турів. Теоретичний тур передбачав перевірку знань з предметів професійно-теоретичного циклу на персональних комп’ютерах, практичний тур складався з виконання робіт із регулювання теплового зазору клапанів двигунів, ремонту та регулювання моменту запалювання двигунів і зміни гальмівних дисків автомобілів.

Майстри виробничого навчання, які безпосередньо ведуть підготовку майбутніх фахівців, показали своє вміння та професійні навички. Від їх професійної кваліфікації залежить підготовка майбутніх робітників, які здатні в складних умовах конкуренції виявляти високий рівень професійної підготовки.

Журі одноголосно визначили переможців конкурсу серед майстрів виробничого навчання:

I місце – Андрій Бабак (ВПУ №13, м. Івано-Франківськ);

II місце – Володимир Мельник (ВПУ №7, м. Калуш);

III місце – Ігор Кобилинський (Коршівський професійний аграрний ліцей).

Переможці конкурсу нагороджені цінними подарунками.