п’ятниця , 29.03.2024

На Прикарпатті 40-річну жінку знайшли вбитою у будинку колишнього чоловіка

Правоохоронці встановили, що до трагедії призвело непорозуміння між родичами.

вбивство

Під час побутової суперечки чоловік накинувся на жінку з кулаками. Від отриманих травм потерпіла померла.

Вчора , 23 грудня, до Рожнятівського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району, в будинку, знайдено мертву жінку.

На місце події одразу виїхали працівники слідчо-оперативні групи, котрі виявили тіло 40-річної колишньої дружини господаря будинку.

Тіло було з тілесними ушкодженнями, які вказували на явні ознаки насильницької смерті. В ході проведення першочергових слідчих дій, правоохоронці з’ясували, що того вечора між 47-річним власником помешкання та померлою виникла суперечка.

Під час конфлікту чоловік наніс жінці ряд численних ударів по голові та тулубі. Отримані травми виявилися несумісними з життям.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення злочинцю підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За скоєне чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. Проводяться першочергові слідчі дії, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.