п’ятниця , 19.04.2024

А вона без ліфчика – у популярній передачі висміяли франківський пам’ятник вчительці (ВІДЕО)

У передачі Майкла Щура на каналі “Телебачення Торонто” ведучі посміялися з пам’ятника “Народному вчителю”, який нещодавно встановили в Івано-Франківську.

За словами авторки цієї рубрики Ярослави Кравченко, пам’ятник є занадто відвертим, адже у зображеної вчительки видно ереговані соски.

“У столиці українського шаріату, де від слова “соски” місцевих чиновників починає тіпати, встановили пам’ятник жінці без бюстгальтера та з ерегованими сосками. Невже останній бастіон консерватизму готовий впасти під натиском ліберальної навали?”, – жартує Ярослава Кравченко.

Телеведуча також не розуміє, чому скульптуру не назвали “Народна вчителька”, і висловлює припущення, що жіночі груди на пам’ятнику вчителю свідчать про те, що це – трансгендер.

Нагадаємо, пам’ятник “Народному вчителю” в Івано-Франківську встановили на вулиці Франка 2 грудня. Для цього з бюджету потратили 485 тисяч гривень.

Згодом у передачі Майкла Щура покепкували з конфлікту навколо “Маєтку Святого Миколая” на Косівщині. Нагадаємо, там через судову тяганину нацпарку “Гуцульщина” та сільською радою Пістиня з’явилися одразу два “Святі Миколаї”. Ведучі пропонують “Миколаям” зійтися у реп-батлі, аби визначити, хто має піти.