п’ятниця , 19.04.2024

Що дарувати на Новий рік: розкаже Імідж Клуб

Мабуть, більшість з вас погодиться, що Новий рік – це свято, оповите атмосферою казковості і таємничості.

А все завдяки тому, що саме в новорічну ніч ми презентуємо нашим рідним та друзям приємні подарунки, в обмін на їх усмішки та позитивні емоції.

Кожен з нас хоче, аби подарунок припав до душі своєму власнику, тому сьогодні ми разом з представниками компанії Імідж Клуб підготували для вас декілька корисних порад, які допоможуть обрати тільки найкращі презенти.

Що не можна дарувати на Новий рік?

Не варто дарувати парфуми та одяг, бо скоріше за все, ви не вгадаєте з ароматом, розміром чи стилем. Якщо ви не знаєтеся на смаках людини, якій зібралися подарувати щось на Новий рік, то кращим виходом буде покупка подарункового сертифікату.

Ідеї подарунків для близьких.

На перший погляд здається, що легше щось обрати для близьких людей, адже ви знаєте, що саме їм потрібно. Але тут також є одна проблема: часто доводиться обирати між практичністю і чимось незвичайним. В першу чергу, не варто забувати, що Новий рік – це час, коли збуваються бажання, тому постарайтеся забути про покупку нової пательні і непомітно з’ясуйте, чого саме бажає людина.

Дуже зручно, коли близькі складають віш-листи, таким чином спрощуючи завдання з пошуку подарунків. «Якщо ж такого списку немає, то завжди можна скористатися універсальними варіантами подарунків. Наприклад, купити подарунковий набір косметики, який легко знайти в наших каталогах, або ж корисні дрібнички для дому: серветки, скатертини, свічки», – запевняють експерти Імідж Клубу.

Безпомилково обрати подарунок для дитини вам допоможе Дід Мороз. Запропонуйте малечі написати листа Діду Морозу, у якому б був список подарунків, про які мріє дитина. Таким чином ви точно дізнаєтеся, чого ж саме бажає ваше чадо.

Не знаєте, що подарувати другій половинці? Тоді вам точно допоможуть ось ці поради:

  • Будь-якому чоловіку буде приємно отримати подарунок, який тісно пов’язаний з хобі.
  • Якщо чоловік любить автомобілі і сам є власником залізного коня, то чудовим варіантом буде подарувати якісь корисні аксесуари для авто. Що саме обрати вам завжди підкажуть колеги чи друзі.
  • З жінками все набагато простіше, зазвичай, вони самі натякають, який подарунок для них найбажаніший.

Головна порада – плануйте свій бюджет на подарунки заздалегідь, аби потім не панікувати і не позичати перед Новим роком.

Граних вам свят і позитивних емоцій!