четвер , 28.03.2024

Метальника сокири у поліцейських на час слідства посадили у СІЗО

За клопотанням прокуратури чоловіка, який на вихідних напав на працівників поліції у Рожнятівському районі, взято під варту

Рожнятівським відділом Калуської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому стосовно 35-річного уродженця і жителя Рожнятівського району, який підозрюється у вчиненні посягання на життя працівника поліції та заволодіння його табельним пістолетом.

Установлено, що 08.12.2018 працівники Рожнятівського відділення поліції здійснили виїзд для перевірки звернення місцевої жительки щодо вчинення фігурантом відносно неї неправомірних дій.

Чоловік під час раптово виниклої агресії сокирою розбив скло в службовому автомобілі поліції, намагався нанести металевим предметом удар по голові працівникові поліції та заволодів під час цього його табельним пістолетом.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України на місці скоєння злочину, повідомили 10 грудня у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

На даний час йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 348 («Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця»), ч. 1 ст. 262 («Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте по темі:
На Івано-Франківщині агресивний чоловік запустив сокиру у поліцейських (ФОТО)