четвер , 28.03.2024

Через ревнощі житель Прикарпаття застрелив свого суперника у лісі

Злочин трапився у липні цього року у Коломийському районі. 29-річний чоловік на грунті ревнощів застрелив свого суперника у лісовому масиві.

Працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 21 липня 2018 року 29-річний житель Косівського району, на ґрунті ревнощів, у лісовому масиві між селами Спас та Кропивище Коломийського району із застосуванням обрізу мисливської рушниці скоїв умисне вбивство місцевого мешканця.

Переконавшись, що потерпілий не подає ознак життя, відтягнув його тіло з дороги в ліс, де прикрив гіллям та листям, а також з метою приховання слідів злочину викинув вглиб лісу вистріляні гільзи, речі потерпілого та свої мобільні телефони, а сам з місця події втік.

Оперативники встановили особу злочинця, йому повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

16 листопада 2018 обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Коломийського міськрайонного суду, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Читайте також:
Затримали злочинця, який у лісі застрілив жителя Прикарпаття (ФОТО)