п’ятниця , 29.03.2024

У Франківську обрали найкрасивішу майбутню вчительку (ФОТО)

У середу, 28 листопада, у Прикарпатському університеті пройшла фінальна частина конкурсу краси “Міс Першокурсниця 2018”. 

Цьогоріч організатори підготували незабутнє шоу та яскраві постановки. Подивитися на дійство та підтримати своїх фавориток завітали багато містян, які створили аншлаг в актовій залі ПНУ, пише “Галка”.

“Нині надзвичайна подія – фінал конкурсу краси. Це особливий вечір. Ми обираємо дівчину, яка здобуде корону та титул найкрасивішої”, – звернулися до глядачів у залі ведучі Ірина Турчин та Ігор Ревега.

Впродовж двох місяців учасниці готувалися до цього заходу. До фіналу змагань потрапили:

  1. Анна Костюк (Педагогічний факультет)
    2. Вікторія Дарій (Факультет філології)
    3. Юліана Душенко (Факультет іноземних мов)
    4. Анастасія Тумир (Факультет історії, політології та м.в)
    5. Роксолана Брич (Педагогічний факультет)
    6. Світлана Половко (Педагогічний факультет)
    7. Наталія Линдюк (Факультет історії, політології та м.в)
    8. Христина Лукинів (Факультет іноземних мов)
    9. Яна Бонковська (Педагогічний факультет)
    10. Алла Кохана (Педагогічний факультет)

Головним подарунком для конкурсанток стануть дві путівки у фінал конкурсу “Міс-Івано Франківськ 2019″.

Першим конкурсом у фінальній частині змагань став вихід “Етностиль”. Дівчата одягнулися у традиційне українське вбрання з елементами вишивки. Далі – “Офіційний стиль” і конкурс талантів.

Дівчата вражали суддів вокалом, віршами та запальними танцями. Одна з конкурсанток продекламувала монолог Анни з драми Івана Франка “Украдене щастя” виконала. Інша ж – спародіювала відому українську співачку Ольгу Полякову. Заключними конкурсами вечора стали дефіле “Мікс професій” і вихід у вечірніх сукнях.

Між виходами для глядачів виступали молоді франківські артисти, команда КВН “Перше ліпше” та танцювальна студія “Майстерня почуттів”.

По завершенню конкурсних номерів судді оголосили своє рішення: титул “Міс онлайн” отримала Наталія Линдюк, “Міс посмішка” – Яна Бонковська, “Міс стиль” – Роксолана Брич, “Міс чарівність” – Лукинів Христина”, “Міс креативність” – Алла Кохана, “Міс грація” – Вікторія Дарій, “Міс вишуканість” – Світлана Половко, “Міс талант” – Анастасія Тумир.

“Міс глядацьких симпатій” стала Юліана Душенко, “Першою віце-міс” – Анна Костюк , а найкращою визнали Наталію Линдюк.