четвер , 28.03.2024

У Калуші водій на “бляхах” скоїв смертельну аварію і втік (ФОТО)

Аварія сталася 3 листопада у Калуші. Від наїзду легковика жінка-пішохід загинула на місці події. Водій кинувся тікати. Його розшукали поліцейські і небайдужі громадяни.

У вечірню пору жінка переходила дорогу у невстановленому місці. У той час на неї наїхав невідомий автомобіль. 77-річна калушанка померла на місці події до приїзду медиків. Водій втік, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Згодом поліцейські з’ясували, який автомобіль вчинив аварію. Це показали камери відео спостереження на прилеглій території. Йшлося про машину Peugeot 807 на іноземній реєстрації.

Поліцейські розпочали оперативно-розшукові заходи. Їм допомагали небайдужі громадяни.

Вчора, 4 листопада, о 20:30 в гаражному кооперативу поліцейські знайшли автомобіль, який водій покинув. Близько 8 години ранку, 5 листопада, розшукали самого керманича. 41-річний калушанин пояснив правоохоронцям, що перелякався і тому втік.

Наразі вирішуються питання щодо оголошення підозри за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ та обрання міри запобіжного заходу.