четвер , 28.03.2024

У жахливій аварії загинув український чемпіон світу з армреслінгу (ФОТО)

У середу, 14 листопада, в дорожньо-транспортній пригоді на трасі Київ-Чоп, загинув відомий український богатир, багаторазовий Чемпіон України, Європи та світу з армреслінгу – Андрій Пушкар.

Аварія трапилася у Рівненській області. Наразі відомо, що водій автомобіля “Citroen”, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою, під керуванням 30-річного жителя Чернівецької області, повідомляє прес-служба Патрульної поліції в Рівненській області.

Водія доставили до медзакладу в тяжкому стані. Крім нього в салоні легковика перебувало ще двоє пасажирів: батько водія, 50-річний житель Острозького району та 33-річний спортсмен із Тернопільщини, а саме Андрій Пушкар. Обоє отримали травми несумісні з життям.

Відомий франківський богатир Василь Вірастюк, уже прокоментував цю трагедію, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм:

“Сумний день, друзі мої, дуже сумний. Сьогодні загинув Андрій Пушкар. Інформація перевірена, особисто зателефонував до Ігора Мазуренка, він підтвердив. Чому так? Друзі, куди ви всі йдете від нас? Не вірю, але на жаль”, – написав Вірастюк.