четвер , 28.03.2024

Золоті сережки: розкіш поза часом

Золоті прикраси – це стильні, розкішні і просто завжди актуальні аксесуари.

сережки, золото

Підходити до їх вибору потрібно відповідально, враховуючи не тільки вартість, але і інші чинники. В даному матеріалі мова піде про сережках – їх типах, видах, особливості застібок.

Дана інформація допоможе вам зорієнтуватися в багатому асортименті і зробити правильний вибір.

Види виробів

У каталозі інтернет-магазину Gold.ua представлені сережки на будь-який смак – витончені і універсальні повсякденні, розкішні для особливих випадків, яскраві для вечірок або на кожен день, якщо це дозволяє ваш образ.

Ознайомитися з асортиментом можна за посиланням https://gold.ua/cat/sergi. Діапазон цін теж широкий – вибирайте лаконічні і недорогі гвоздики-Пусети або масивні золоті вироби з інкрустацією каменями. Пам’ятайте, що прикраса має підходити вам за віком, стилю життя, підкреслювати достоїнства зовнішності.

Всі моделі діляться на кілька великих категорій (в них можуть бути підвиди):

  1. Пусети — мають інше більш популярна назва «гвоздики». Лаконічні, мініатюрні, різнитися між собою можуть розмірами і типом вставки. Згідно з результатами опитувань, понад 40% українок носять саме Пусети – універсальні, із зручними застібками. Можна вибирати скромні моделі і великі вироби з інкрустацією самоцвітами, дорогоцінними каменями або взагалі без неї.
  2. Кафи — наймодніша модель, має оригінальну конструкцію. Сама сережка вставляється в мочку, декоративний лицьовій елемент «піднімається» по вушній раковині і фіксується кліпсою. Це трендові прикраса, яке підійде для особливих випадків і на кожен день. Моделі Кафф – від простих і скромних до масивних, розкішних.
  3. Шандельери — помітне і яскраве рішення, яке підійде, скоріше, для урочистого рауту, ніж на кожен день. У них багато каменів, шарів, декоративних елементів – до речі, шандельерамі французи ще називали «ошатні» люстри.

Більш сучасний аналог шандельеров – різноманітні полегшені «підвіски», крупніші, ніж пусети, але не дуже масивні, універсальні в плані використання.

сережки, золото

Типи замків

Замок — важливий елемент в будь-якій парі сережок, від нього залежить безпека шкарпетки, шанси ненавмисно втратити виріб. Основні типи:

  • французький — зручно застібається, а й розстебнути ненавмисно його теж дуже просто, забезпечує зручний догляд за проколами, не створює дискомфорту в шкарпетці і під час сну;
  • гвинтовий — зустрічається на пусети, надійний, гарантує міцну фіксацію, самопрозвольно точно не розкриється, але під час сну може тиснути;
  • англійська — йому в плані надійності належить друге місце, але втратити сережку з таким замком теж можна, пластичність висока, тому прикраси можуть деформуватися.

Оптимальний варіант підбирається з урахуванням віку – наприклад, французький підійде маленьким дівчаткам, але високі шанси втратити сережки, англійська через схильність до деформацій в дитячому віці краще буде не носити. Найнадійніший варіант – гвинтовий.

Правила вибору

Вибирати сережки потрібно з урахуванням особистих переваг, способу життя, типу, форми особи, ціни. Власницям овального обличчя пощастило – їм чисто естетично підійде будь-який варіант, з іншими формами слід дотримуватися обережності, оскільки є ризики підкреслити недоліки зовнішності. Принцип тут простий – чим гостріше риси, тим округлі повинні бути сережки, навпаки. Великі ювелірні прикраси згладжують видатний ніс або великий лоб, але можуть зробити ще більш помітними виражені скули.

Врахуйте розміри мочок – якщо вони невеликі, від використання масивних виробів краще буде відмовитися. Ситуація навпаки – на великих вухах маленькі «гвоздики» просто губляться. Бажано, щоб прикраса поєднувалася з кольором очей, волосся, шкіри – так вийде цілісний гармонійний образ, в якому всі деталі будуть взаємодоповнюючими.

Потрібно купити сережки в Україні за вигідною ціною і високої проби? Загляньте в інтернет-магазин Gold.ua. Замовити товар можуть жителі різних регіонів.