четвер , 28.03.2024

Теплі ворота для гаража Wisniowski UniTherm в Івано-Франківську. Про переваги елітних брам розповідають фахівці wisniowski-vorota-kiev.com.ua

Плануєте установку в’їзної системи в опалювальному паркувальному приміщенні?

Пропонуємо звернути увагу на якісні гаражні ворота Wisniowski UniTherm. Їх виготовляють на високотехнологічному заводі в Польщі та наділяють неперевершеними властивостями.

Дізнатись більше про дану модель можна вже зараз. Представники «ЗАВОД WISNIOWSKI» підготували для читачів інформативний огляд популярної секційної конструкції.

Підйомні ворота UniTherm: технічні параметри

Для того, щоб ви могли одразу переконатись в перевагах даної моделі, пропонуємо ознайомитись з її основними характеристиками:

  1. Сендвіч-панелі Innovo, з яких збирають полотно, мають товщину 60 мм. Сталевий корпус кожної секції наповнюється щільним ППУ без використання фреону.
  2. Контурні ущільнювачі розміщені по всьому периметру полотна.
  3. Спеціальний елемент на нижній панелі забезпечує можливість успішного монтажу воріт навіть при нерівній поверхні підлоги.
  4. Металеві деталі захищені антикорозійним покриттям за технологією Duplex (наноситься цинк і фосфатний шар, виконується безхромова пасивація, використовується порошкова фарба).
  5. Коефіцієнт опору теплопередачі становить 1,1 м²К/Вт.

Для тривалої експлуатації важливо правильно встановити ворота на гараж. Системи напрямних можуть бути виконані в різних розмірах у залежності від параметрів прорізу. Мінімальна ширина брами становить 2000 мм, а висота – 1800 мм.

Tepli vorota dlya harazha Wisniowski – dyzaynersʹki rishennya

Максимальні габарити досягають 6х3 м. Висота перемички (з урахуванням автоматизації) має складати щонайменше 200 мм. Бічні відстані повинні становити хоча б 15 см незалежно від габаритів конструкції.

Сучасні ворота для гаража та елементи безпеки

Якісна в’їзна система має бути надійно захищеною від злому. Крім замка та механічного важеля її можна оснастити фірмовою автоматикою. Електроприводи Mido та METRO створені виробником Wisniowski спеціально для гаражних воріт преміум-класу. Варто зазначити, що така автоматика поєднується зі smartCONNECTED – системою інтелектуального управління за допомогою геолокації. Ви отримуєте повний дистанційний онлайн-контроль над брамою в режимі 24/7.

Тепер пропонуємо розглянути елементи безпеки, якими оснащено теплу конструкцію UniTherm:

  • спеціальна профільована панель із захистом від защемлення пальців;
  • захист від розриву троса (гальмо безпеки) та пружин;
  • подвійні підшипникові ролики;
  • 5 шарів металу в місцях кріплення з’єднувальних елементів, що захищає від розшарування панелей і деформації полотна.

Брами Wisniowski відповідають всім стандартам безпеки Європейського союзу, тому їх відмічають знаком СЕ. Для захисту від зіткнення з перешкодами на в’їзні системи монтують фотоелементи та сигнальну лампу.

Pidyomni vorota Wisniowski UniTherm v Ivano-Frankivsʹku

Автоматика для воріт з сендвіч-панелей: розглядаємо доступні варіанти

Модель UniTherm можна обладнати не тільки фірмовим приводом, але й пристроєм від стороннього виробника.

Для польських воріт ідеально підходить італійська автоматика Nice, FAAC і САМЕ. На випадок вимкнення електроенергії ви можете додатково придбати батарею аварійного живлення, яка допомагатиме здійснити декілька циклів роботи брами.

Дизайн польських воріт: сучасні рішення на будь-який смак

Як і більшість європейських виробників, Wisniowski розробив широку лінійку структур та декорів для оформлення полотна.

Його можна забарвлювати як у кольори з палітри RAL (понад 200 варіантів), так і в ексклюзивні фірмові відтінки. За бажанням замовника стулку прикрашають привабливими елементами зі сталевого сплаву.

Як замовити автоматичні ворота Wisniowski в Івано-Франківську?

Для здійснення покупки в найкоротший термін зателефонуйте за номером +38 (050) 993-70-77 або +38 (044) 209-58-18. Обговоріть проектні рішення з менеджером, який проконсультує та допоможе правильно обрати необхідне обладнання.

Для того, щоб детальніше ознайомитися з продукцією та отримати приємний бонус, відвідайте спеціалізовану демонстраційну залу. Представництво «ЗАВОД WISNIOWSKI Івано-Франківськ» розташовано за адресою: вул. Височана, 16-В.