четвер , 28.03.2024

На Івано-Франківщині водій збив двох 17-річних дівчат і втік з місця аварії

Водій легковика вчинив наїзд на двох 17-річних дівчат. З місця злочину втік. Невдовзі його розшукали поліцейські.

Аварія сталася 9 листопада у селі Побережжя Тисменицького району. У вечірню пору діти йшли по узбіччю дороги. У той час на них наїхав невідомий автомобіль і втік, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Потерпілі отримали тілесні ушкодження та доставлені в обласну клінічну лікарню Івано-Франківська з діагнозом:  політравма та закрита черепно-мозкова травма.

Через декілька годин поліцейські розшукали автомобіль, який винуватець залишив на території господарства родичів. Згодом затримали і самого керманича. 52-річний житель району пояснив, що перелякався і тому втік.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження, яке передчасне  ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ.