четвер , 28.03.2024

На Волині пастор церкви Сандея Аделаджі убив двох родичів з мисливської рушниці

Чоловік у розпалі конфлікту вбив свого зятя та його батька

Кононенко, пастор

У Ковелі 26 листопада пастор скандальної церкви Сандея Аделаджі під час сварки розстріляв двох чоловіків та поранив ще одного.

Як пише «Волинь24», чоловік спочатку застрелив свого зятя та його батька, а згодом вчинив самогубство. Відомо, що між чоловіками виникла суперечка через несплачені борги.

Як повідомила прес-служба місцевої поліції, 46-річний чоловік стріляв у трьох інших із зареєстрованої мисливської зброї. Від пострілів 51-річний і 25-річний чоловіки загинули на місці, 43-річний – поранений. Його госпіталізували.

Після розстрілу трьох людей убивця застрелився сам. Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження за пунктом 1. ч.2 Статті 115 КК України (умисне вбивство).

Водночас родичі загиблих повідомили, що причина вбивства − особиста неприязнь, проте, за їхніми словами, ніхто й не підозрював, що суперечка може завершитися настільки трагічно. Спочатку стрілець зайшов до хати зі своєю дружиною та мамою. Потім вивів жінок з будинку і застрелив чоловіків, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Волинь24» зазначає, що 46-річним ковельчанином, який вчинив стрілянину, був пастор релігійної громади «Церкви Повного Євангелія «Слово життя» (очолюваної скандальним Сандеєм Аделаджою, – ред.) Олег Кононенко.

Про його смерть Кононенка написали на офіційній сторінці церкви «Слово життя» у Facebook, проте невдовзі допис видалили.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що Кононенко мав кримінальне минуле та певний час перебував у місцях позбавлення волі, проте в останні роки потрапив до організації Аделаджі і став її проповідником.

Джерело: zaxid.net