субота , 20.04.2024

Чоловік витягнув дружину за волосся на вулицю та двічі вдарив ногою

1360 грн штрафу доведеться заплатити жителю Городенківського району через конфлікт з рукоприкладством.

Чоловік прийшов на роботу до дружини з’ясовувати стосунки, в ході конфлікту схопив за волосся і шию, виштовхав її з приміщення. На вулиці — дав два “копняка”.

У результаті цього жінка отримала синці та садна на шиї, синці правого стегна, що належать до легких тілесних ушкоджень. Інцидент трапився 27 липня близько 23.00 на території пекарні у Городенці. Про це йдеться у вироку Тлумацького районного суду від 20 вересня.

Як випливає із матеріалів суду, обвинувачений — Роман Б., непрацюючий, має на утриманні трьох неповнолітніх дітей, до кримінальної відповідальності раніше не притягувався, за місцем реєстрації характеризується позитивно. У суді він щиро розкаявся та запевнив, що більше такого не повториться. Потерпіла ж дружина сказала, що при визначенні покарання покладається на думку суду.

Як результат, суд визнав чоловіка винуватим у нанесенні легких тілесних ушкоджень – ч. 1 ст.125 КК та дав 1360 грн штрафу. Апеляційна скарга на вирок може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Ольга КРАВЕЦЬ