субота , 20.04.2024

У Франківську працівники охоронної фірми побили і пограбували чоловіка

Правоохоронці Івано-Франківщини розслідують факт вчинення хуліганських дій, пограбування та незаконного позбавлення волі щодо місцевого мешканця.

Днями, на інтернет -ресурсах опубліковали інформацію, про те, що люди в форменному одязі працівників охорони побили та пограбували чоловіка.

За вказаним фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування передбачене ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст. 186 (Грабіж), ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Поліцейськими вставлено причетність до цих злочинів шістьох осіб, в яких було вилучено речові докази та знаряддя скоєння злочину.

Зокрема, трьом фігурантам оголошено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Затримані є працівниками однієї із охоронних фірм міста Івано-Франківська.

Наразі, слідчими готуються матеріали про анулювання ліцензії вищевказаної охоронної фірми. Триває досудове розслідування, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Нагадаємо, даний інцидент трапився кілька днів тому у гральному закладі на перехресті вулиць Січових Стрільців і Мазепи. Звідти відвідувача закладу витягли шестеро працівників охоронної служби,  в машині побили його, одягли кайдани і згодом залишили його на одній з вулиць міста.