вівторок , 19.03.2024

У Польщі у ДТП загинула 21-річна українська студентка (ФОТО)

У середу, 17 жовтня, 20-річний українець у нетверезому стані спричинив смертельну ДТП в польському місті Лодзь.

Фото Lodzka Policja

Як інформує zaxid.net з посиланням на польське видання Wiadomosci, громадянин України, який перебував за кермом Hyundai Coupe, близько 4:00 ранку втратив контроль над автомобілем внаслідок чого в’їхав у три будинками на вулицях Нарутовича та Польської військової організації. В момент ДТП чоловік також пошкодив ще дві припарковані машини.

Незважаючи на реанімацію 21-річна пасажирка Hyundai від отриманих травм загинула. Сам же водій з травмами голови та ніг був доставлений до лікарні. Як засвідчила експертиза, на момент ДТП він перебував у стані алкогольного сп’яніння – близько двох проміле алкоголю в крові.

П’яний водій пошкодив три будинки та два автомобілі

Наразі чоловік перебуває в медичному закладі, де його охороняє поліція. У поліції міста факт ДТП підтвердили, однак нічого не повідомили про національність водія автомобіля.

Після виписки з лікарні на українця чекає обвинувачення в заподіянні дорожньо-транспортної пригоди, що спричинила смертельні наслідки в стані алкогольного сп’яніння. Покарання за цим звинуваченням може сягнути 12 років в’язниці.

Польське радіо ZET повідомляє, що жертвою ДТП стала 21-річна громадянка України, яка перебувала в країні за програмою для польського Національного агентства академічних обмінів. Цьогоріч вона розпочала ступінь бакалавра в галузі журналістики та соціальної комунікації.