п’ятниця , 19.04.2024

Промислові ворота для склада Hormann в Івано-Франківську: про ексклюзивні властивості та опції розповідають фахівці brama-market.lviv.ua

Виробничі будівлі необхідно обладнувати в’їзними системами високої якості, які будуть відрізнятись своєю надійністю та безпечною експлуатацією.

Підйомні ворота для склада Hormann не тільки захистять приміщення від сторонніх осіб та впливу зовнішніх умов, але й дозволять оптимізувати роботу з транспортом, спецтехнікою та вантажами.

Німецькі секційні системи мають беззаперечні переваги, й саме завдяки їм займають передові позиції на міжнародному ринку. У цій статті представники «БРАМА МАРКЕТ» розкажуть про те, якими особливими характеристиками наділені сучасні конструкції від європейського виробника.

Складні ворота панорамного типу та стійкість до механічних пошкоджень

В процесі експлуатації автоматичної підйомної брами зі скла можна вдарити або подряпати її. Для того, щоб полотно змогло зберегти свій первинний вигляд і максимальні захисні властивості, для його виготовлення застосовуються особливі матеріали.

Ексклюзивне скління DURATEC, яким оснащуються німецькі конструкції, здатне витримувати серйозні навантаження, зовсім не пошкоджуючись при цьому.

Promyslovi vorota z sendvich-paneley Hormann v Ivano-Frankivsʹku – zrazky

Високоякісне захисне покриття перешкоджає утворенню подряпин на поверхні, а також дозволяє зберегти прозорість стулки на довгий час. Варто відзначити, що виробник Хьорманн не робить націнку на фірмове скління та встановлює його за замовчуванням.

Теплі ворота для виробничих будівель, що зберігають мікроклімат

Якщо приміщення опалюється, його слід посилено захищати від проникнення холоду з вулиці. Завдяки фірмовій ущільнювальній системі ThermoFrame, яку можна встановити на промислові ворота з сендвіч-панелей, здійснюється терморозподіл напрямних і стіни.

Для того, щоб тепло не виходило за межі складу через проріз, передбачені спеціальні манжети, які розміщують з боків полотна. Дані елементи в поєднанні з подвійним ущільнювачем, що закріплюється в зоні одвірка, дозволяють збільшити рівень теплоізоляції приблизно на 21%. Варто зазначити, що ThermoFrame встановлюється на ангарні брами опціонально, під замовлення.

Автоматичні ворота на завод і забезпечення комфортного входу

Для того, щоб співробітники підприємства могли потрапляти в приміщення зі зручністю, не відкриваючи при цьому проріз, пропонується хвіртка з особливим порогом. Він має максимально пласку конструкцію й виготовляється з нержавіючої сталі.

Якщо ширина воріт у цех не перевищує 5,5 метрів, висота порога складе всього лише 1 см в його центрі та 0,5 см з боків. Таким чином крізь прохід можна буде з легкістю викочувати візки. Ще однією перевагою хвіртки без порога є можливість її застосування в якості евакуаційних дверей.

Panoramni avtomatychni vorota Hormann z nebytkoho skla

Німецькі ворота на виробництво та елементи безпеки

Промислові конструкції, обладнані автоматикою ITO 400 або WA 400, за замовчуванням оснащуються контурним запобіжником з оптичними сенсорами. За бажанням клієнта можна встановити випереджаючий світловий бар’єр без додаткової оплати.

Щоб прискорити роботу механізму та скоротити витрати на його технічне обслуговування, виробник пропонує опціонально вбудувати в напрямну шину спеціальну світлову решітку типу HLG.

Як замовити промислові ворота від виробника Hоrmann в Івано-Франківську?

В інтернет-магазині brama-market.lviv.ua представлено безліч моделей німецьких в’їзних систем. Вони будуть виготовлені за індивідуальним замовленням і доставлені на об’єкт в найкоротші терміни. Виберіть розмір, зовнішній вигляд і оснащення секційної конструкції, а потім зв’яжіться з менеджером за телефоном +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

Консультант прорахує вартість виготовлення воріт і дасть корисні поради в разі необхідності. Поспішаємо нагадати, що при відвідуванні виставкового салону «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» ви отримаєте гарантовану знижку на покупку! Приїжджайте за вигідною покупкою за адресою: вул. Височана, 16-В.