четвер , 25.04.2024

Збірна України здобула перемогу над чехами і забезпечила собі перше місце у групі (ВІДЕО)

Збірна України стала першою командою, яка забезпечила собі перше місце у груповому турнірі Ліги Націй.

Вчора наша команда у Харкові приймала збірну Чехії.

Впродовж усього першого тайму на полі точилася приблизно рівно боротьба. Обидві команди мали шанси відкрити рахунок, але вдалося це зробити саме українській збірній.

На 43-ій хвилині Руслан Малиновський потужно пробив метрів з 18-ти у лівий нижній кут воріт. Воротар суперника виявився безсилим – 1:0 наші повели у рахунку.

У другому таймі чехи намагалися бігти вперед, відтак у підопічних Андрія Шевченка з’явилося більше простору для контратак.

Наші футболісти створили ще кілька небезпечних моментів біля воріт суперника і хоч не забили другий м’яч, але доволі впевнено контролювали ситуацію і довели поєдинок до переможного результату.

Три перемоги у трьох матчах і національна збірна України з футболу стала першою командою у Лізі Націй, яка достроково забезпечила собі перше місце у групі.

16 листопада підопічні Андрія Шевченка ще мають провести в гостях заключний поєдинок проти Словаччини, але у турнірній таблиці наша команда уже недосяжна для суперників.

У збірної України 9 очок, у Чехії – 3 і у Словаччини – 0. Чехи ще мають зіграти одну гру, словаки – дві.

Перемога у групі В1 дозволить нашій команді підвищитися у класі і через чотири роки виступати у лізі А, в якій будуть представлені найсильніші команди Європи.