четвер , 28.03.2024

У поліції Івано-Франківська – новий начальник

Підполковник Сергій Смижук очолив міський відділ поліції Івано-Франківська.

Володимир Голубош, начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області у п’ятницю, 28 жовтня, представив громадськості та особовому складу Івано-Франківського відділу поліції нового керівника – підполковника поліції Сергія Смижука, який до цього перебував на посаді начальника Городенківського відділення поліції.

«Мною прийняте рішення про призначення на цю посаду Сергія Смижука, якого ви добре знаєте, тобто не нового для нас, але сподіваюся з новим поглядом і підходом до роботи. Я буду вимагати і заставляти, щоб у нас відбувалися зміни на краще, щоб громада міста, який є центром туристичного краю відчула позитивні зміни у роботі поліції й жити тут стало спокійніше і комфортніше», – зазначив Володимир Голубош.

Привітали нового керівника поліції Народний депутат України, депутати органів місцевого самоврядування, представники обласної та міської влади та правоохоронних органів, а також громадськості, повідомляють у секторі комунікації поліції в Івано-Франківській області.